«У мене питання: «Чого Динамо його не придбало?»: відомий український тренер іронічно оцінив двох збірників

Переглядів 5000
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
3 голоси
«У мене питання: «Чого Динамо його не придбало?»: відомий український тренер іронічно оцінив двох збірників
Максим Таловєров. Фото: УАФ
Колишній тренер львівських Карпат та харківського Металіста Олександр Севідов висловився щодо проблемної ситуації у центрі захисту київського Динамо.

Відомий український тренер Олександр Севідов припускає, що головний тренер Динамо Мірча Луческу не вважає, що захисники молодіжної збірної України Максим Таловєров та Володимир Салюк здатні підсилити оборону київської команди.

«Ще нещодавно ми співали дифірамби нашій молодіжній збірній. Яка в нас команда, які гравці! У мене питання до знавців: «Чого Динамо не придбало Таловєрова, коли той продавався? Чому Динамо не купило Салюка?». Напевно не все так просто.

Жоден тренер собі не ворог, він не буде ставити слабкого футболіста, а на лавці тримати сильнішого. Коли немає результату, то звільняють не футболістів, а тренерів». 

Також Севідов сумнівається, що Динамо піде шляхом донецького Шахтаря, який повернув у команду Дмитра Чигринського та Ярослава Рацицького.

«Ось яким шляхом пішов Шахтар: Чигринський, Ракицький та іноземці, маючи вже своїх. Скільки в них там вже центральних захисників? Але це їх шлях. Динамо Домагоя Віду буде повертати? Навряд чи він повернеться», – сказав Севідов на ютуб-каналі «Фінти та підкати».

  • Центральні захисники Динамо: Денис Попов, Олександр Сирота, Максим Дячук, Крістіан Біловар.
  • Молодіжна збірна України дійшла до 1/2 фіналу Євро-2023. Таловєров взяв участь у чотирьох матчах команди, Салюк в одному.
  • Севідов очолював львівські Карпати (2013-2014), харківський Металіст (2015-2016), ужгородську Говерлу (2011-2013), Маріуполь (2016-2017) та низку інших клубів.
  • Суд у Лозанні у квітні 2023 року залишив без зміни вирок УАФ, згідно з яким Севідова було довічно відсторонено від футболу за участь в організації договірних матчів у ПФК Суми. Там він із 2017 по 2018 рр. виконував роль консультанта.