«У мене є друзі на росії та в Україні»: колишінй тренер Динамо присоромив збірну країни-агресора

Переглядів 339
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«У мене є друзі на росії та в Україні»: колишінй тренер Динамо присоромив збірну країни-агресора
Рауль Ріанчо. Фото: ФК Динамо
Лояльність колишнього тренера Динамо часів Реброва та збірної України часів Шевченка Рауля Ріанчо до російського футболу вражає. Він продовжує робити скандальні заяви стосовно футболу в країні-агресора.

Ріанчо, який раніше був у штабі Реброва та Шевченка, розповів, що йому сумно від війни, яка відбувається на території нашої країни.

«Зараз я дуже зайнятий роботою в Королівській іспанській футбольній федерації. Звичайно, у мене залишається основна робота – тренувати! У мене є друзі на росії та в Україні. Їм усім складно. Нам сумно».

Іспанський фахівець Рауль Ріанчо в інтерв'ю ШМД сказав, що не хотів би зараз працювати зі збірною росії, яку УЄФА та ФІФА відсторонили від офіційних змагань.

«Чи погодився я зараз очолити збірну Росії? Ні, російська збірна поки що не може брати участь у змаганнях. Ви думаєте, є тренери, які хочуть лише тренувати та не брати участь у змаганнях?», — заявив Ріанчо.

У київському клубі Ріанчо пропрацював до завершення контракту наприкінці червня 2016 року, а потім став асистентом Андрія Шевченка у збірній України. Останнім місцем його роботи був московський Спартак.