«У нас був матч з французами, коли нас списали»: ексзірка збірної України проанонсував гру 1/4 фіналу Євро-2023

Переглядів 597
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
«У нас був матч з французами, коли нас списали»: ексзірка збірної України проанонсував гру 1/4 фіналу Євро-2023
Молодіжна збірна України. Фото: Google
Колишній гравець національної збірної України Артем Федецький поділився думкою про майбутню гру підопічних Руслана Ротаня з молодіжкою Францією.

Колишній захисник низки клубів чемпіонату України та національної збірної Артем Федецький вважає, що молодіжна команда синьо-жовтих може вважатися одним з фаворитів Євро-2023.

«Сама гра збірної розвиває для вболівальника симпатію. Хороший футбол з моментами, класні переходи від захисту в атаку та навпаки. Видно, що команда працює як єдиний механізм, і напевно після групового етапу можна вважати нашу збірну за якістю гри та результатом одним із фаворитів турніру».

Також Федецький запевняє, що не варто боятися збірну Франції, адже шанси є завжди.

«Я б не сказав, що варто боятися збірну Франції. У нас так само був матч проти французів в Києві, коли всі нас списали. Боятися непотрібно, гадаю, що хлопці вже відчули проти тих самих іспанців, що у кожної команди на турнірі є шанс».

Артем Федецький. Фото: Google

38-річний ексфутболіст навів приклад збірної Грузії, яка здивувала всіх результатом та своєю грою.

«Є приклад збірної Грузії, яка вийшла з групи з першого місця.  Хтось їх вже списав, вважав аутсайдерами, а команда показала шикарний футбол. Тому нашим хлопцям потрібно спокійно готуватися і йти до своєї мрії», – сказав Федецький на ютуб-каналі Футбол TIME.

  • Матч між Україною та Францією відбудеться у неділю, 2 липіня, у Румунії на арені Клуж.
  • Гра розпочнеться о 22:00 за київським часом.
  • Три найкращі команди турніру (крім Франції та Англії) отримають путівки на Олімпійські ігри 2024 року.
  • Федецький провів за збірну України 53 гри, в яких забив два голи та віддав чотири асисти.
  • Команда синьо-жовтих грала з Францією у відборі на чемпіонат світу-2014. Підопічні Михайла Фоменка перемогли в Києві з рахунком 2:0, але поступилися у виїзній грі 0:3. Таким чином, за сумою двох матчів, збірна України не потрапила на Мундіаль в Бразилії.