«У нас є чудова нагода вийти з групи»: Степаненко впевнений в успіху Шахтаря у єврокубках

Переглядів 510
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«У нас є чудова нагода вийти з групи»: Степаненко впевнений в успіху Шахтаря у єврокубках
Тарас Степаненко. Фото: Шахтар
Опорний півзахисник та капітан донецького Шахтаря Тарас Степаненко поділився емоціями від перемоги на виїзді над РБ Лейпциг з рахунком 4:1 у першому турі групового етапу Ліги чемпіонів.

Капітан Шахтаря Степаненко зізнався, що не здивований перемозі над РБ Лейпциг і вважає, що його команда заслужила на цей результат.    

«Чи здивований результатом? Ні, ще до гри знав, що ми в добрих кондиціях, щоби провести хороший матч. Ми заслужили на цю перемогу. Я відчув, що у нас чудовий колектив, де всі допомагають одне одному.

Справді, божевільна ніч. Перемога 4:1. У нас був правильний настрій. Якщо маєш згуртовану команду, ти маєш усі шанси на перемогу».

Також Степаненко додав, що Шахтар має чудові шанси на потрапляння у єврокубкову весну.

«Коли ми потрапили до Ліги чемпіонів, я був спокійний за свою команду. Вважаю, у нас є чудова нагода вийти з групи. Не знаю, фінішуємо ми на другому, третьому чи четвертому місці. У нас є хороша можливість продовжити грати у єврокубках у лютому чи березні наступного року. 

Розумієте, молоді футболісти можуть один матч провести на топ-рівні, а у другому провалитися. Спробуємо показати все найкраще, що здатні», — сказав Степаненко після мату з РБ Лейпциг.  

Нагадаємо, що 14 вересня Шахтар в рамках другого туру Ліги чемпіонів очікує перша за 15 років зустріч з шотландським Селтіком. Раніше український клуб грав проти шотландців у сезоні 2006/2007. Тоді вдома «гірники» виграли з рахунком 2:0, а на виїзді поступилися – 1:2.

X