«У них дуже пристойний головний спонсор»: джерело назвало клуб, який стане «другим Поліссям»

Переглядів 943
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
3 голоси
«У них дуже пристойний головний спонсор»: джерело назвало клуб, який стане «другим Поліссям»
Футболісти Вікторії. Фото: ФК Вікторія
Український тренер та експерт Олег Федорчук поділився очікуваннями від сезону в Першій лізі. Екснаставник Таврії назвав фаворита та команду, яка може стати відкриттям турніру.

В ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол» Олег Федорчук розповів, кого вважає фаворитом на наступний сезон у Першій лізі.

«Тут однозначний фаворит змагань, на мою суб'єктивну думку, Інгулець. Я так собі думаю, що вони й в УПЛ могли б утриматися, але там були певні фінансові проблеми, як мені відомо. Тому деякі гравці занервували, результати погіршилися і все це призвело до вильоту з еліти».  

Владислав Лупашко та футболісти Інгульця. Фото: ФК Інгулець

Також тренер назвав команду, яка може стати відкриттям наступного сезону в Першій лізі.

«А от хто стане справжньою несподіванкою в Групі Б ‒ запевняю, це буде Вікторія. За моєю інформацією, знову ж таки, у них дуже пристойний головний спонсор клубу. Компанія, що займається сільськогосподарським бізнесом. Вікторія може стати другим Поліссям».

Федорчук розповів, яку головну проблему має клуб з Сумщини.

«Головна потенційна проблема Вікторії ‒ невизначеність того, де вони будуть грати. В Сумах? Не факт. Там до кордону зовсім близько, прифронтова територія. Хто ризикне поїхати грати в Суми?»

  • Минулого сезону Інгулець поступився у перехідних матчах черкаському ЛНЗ (2:3) та вилетів до Першої ліги.
  • У грудні 2021 року Вікторія з Миколаївки об’єдналася з липоводолинським Альянсом.
  • Команду з Сумщини очолює екстренер ФК Львів Анатолій Безсмертний, який раніше працював у Вікторії (2021) та Альянсі (2022). Раніше фахівець визначився зі своїм штабом у клубі.
  • Минулого сезону Полісся стало чемпіоном Першої ліги та вперше в історії гратиме в УПЛ. Раніше був названий бюджет житомирського клубу, власником якого є Геннадій Буткевич.
  • Федорчук очолював Таврію з 2004 по 2005 рік та з 2021 по 2022 рік.