У першому колі Ворскла переграла Інгулець. Зараз Ковалець без поразок, Скрипник – без перемог. Прогноз і анонс на матч УПЛ

Переглядів 31396
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
У першому колі Ворскла переграла Інгулець. Зараз Ковалець без поразок, Скрипник – без перемог. Прогноз і анонс на матч УПЛ
Сергій Ковалець. Фото: ФК Інгулець
Ексклюзивний анонс стартового матчу 20 туру УПЛ Ворскла – Інгулець спеціально для вас на «УФ».

7 квітня відбудеться поєдинок 20 туру УПЛ. Сайт «Український футбол» анонсує і прогнозує матч Ворскла ‒ Інгулець. Де дивитися, що дає цей матч, яка турнірна таблиця і чим це все закінчиться?

Ворскла – Інгулець

7 квітня. 15:00. м. Полтава. Стадіон «Ворскла» ім. О. Бутовського

Пряма трансляція – Setanta Sports

Дискваліфікації – відсутні

20 тур УПЛ стартує у п’ятницю матчем між полтавською Ворсклою та Інгульцем із Петрового. У першому колі ворскляни здобули мінімальну перемогу над Інгульцем з рахунком завдяки голу Дениса Олійника. Тож підопічні Сергія Ковальця їдуть в Полтаву за реваншем, тим паче, що вони набрали доволі впевнену переможну ходу. 

• Інгулець у останніх шести матчах здобув п’ять перемог і лише один поєдинок програв

У минулому турі команда з Петрового здійснила камбек у грі проти закарпатського Минаю. Поступаючись по ходу зустрічі 0:1, підопічні Ковальця зуміли відігратися завдяки автоголу захисника минайців Олександра Мельника. Після того на останній компенсованій хвилині Інгулець вирвав перемогу. Максим Ковальов реалізував пенальті – 2:1. 

Фото: УПЛ

Таким чином клуб Олександра Поворознюка піднявся у турнірній таблиці. Перед початком 20 туру Інгулець займає восьме місце з 22 балами в активі. Крім того, у нього є матч в запасі проти Руху. Загалом команда з Петрового здобула шість перемог, чотири нічиї і ще вісім матчів програла. Різниця забитих і пропущених – 19:22. Після виїзду до Полтави на Інгулець очікують два домашні поєдинки. Спочатку гра з ковалівським Колосом, а після цього зустріч із Рухом.

• Ворсклу продовжує лихоманити у цьому сезоні

Головний тренер полтавців Віктор Скрипник ніяк не може знайти свою гру. Ворскляни не перемагають вже протягом п’яти матчів (три поразки і дві нічиїх). В останньому турі підопічні Скрипника «згоріли» Олександрії з рахунком 0:3. Крім того, полтавська команда не забиває вже 180 хвилин. Востаннє Ворскла відзначалась голами у Рівному (двічі). 

Полтавці знаходяться на десятому місці з 20 балами в активі, але від зони перехідних матчів їх відділяє лише два очки, а від зони вильоту – три пункти. Ворскла здобула лише п’ять перемог у цьому сезоні, стільки ж разів зіграла внічию і дев’ять матчів програла. Різниця забитих і пропущених – 22:28. Про єврокубкові амбіції ворскляни можуть забути, тут головне не вилетіти з УПЛ. 

• Попереду на Ворсклу очікують три матчі з прямими конкурентами в боротьбі за виживання

Спочатку команда Скрипника поїде в гості до Одеси, щоб зіграти з місцевим Чорноморцем. Згодом прийматиме харківський Металіст, а після цього відправиться до Львова і зіграє з Рухом. 

 Найкращим бомбардиром Ворскли є нападник збірної Албанії Сефері. На його рахунку вісім голів. В Інгульці найбільшу кількість м’ячів у цьому сезоні забили двоє гравців: Олександр Козак і вихованець Ворскли Володимир Одарюк – по три голи в активі кожного.  

Історія зустрічей – 4:+3=1-0; 8:2

Майбутній герой матчу – Віктор Скрипник

Головний тренер Ворскли ще не знає смаку перемог у цьому році. Полтавці провели чотири матчі ‒ двічі програли та ще два рази зіграли внічию. Турнірна ситуація у ворсклян, м’яко кажучи, не найкраща, тому тренерське крісло під Скрипником хитається після кожного туру. Якщо Ворскла не здобуде бодай одну перемогу в найближчих чотирьох поєдинках, то цілком, можливо, що ми побачимо ще одну тренерську відставку в УПЛ. Все в руках Скрипника, потрібно починати перемагати.

Віктор Скрипник. Фото: ФК Динамо

Прогноз на гру: Ворскла – Інгулець – ТБ 2.5 – 2.33

В останніх трьох матчах за участі Інгульця було забито по три м’ячі, а у Ворскли десять з дев’ятнадцяти поєдинків завершувалось тоталом більще 2.5. Зараз у полтавців така ситуація, що їм потрібно кров з носу перемогти. Тому очікуємо відкритий і атакувальний футбол від підопічних Скрипника. А команда Ковальця прекрасно може діяти другим номером на контратаках. Київське Динамо вже в цьому переконалося. Букмекерська контора Favbet дає дуже хороший коефіцієнт на те, що в матчі Ворскла – Інгулець буде забито, як мінімум три м’ячі.