«У Шахтаря виникли проблеми»: ван Леувен відреагував на фіаско «гірників» у матчі проти Аякса

Переглядів 693
Артем Жилінський Артем Жилінський
4 голоси
«У Шахтаря виникли проблеми»: ван Леувен відреагував на фіаско «гірників» у матчі проти Аякса
Патрік ван Леувен. Колаж «Український футбол»
Донецький Шахтар поки не може перемогти на зборах в Нідерландах. Головний тренер «гірників» Патрік ван Леувен прокоментував поразку донецької команди в матчі з Аяксом (0:3).

Сьогодні, в рамках підготовки до старту нового сезону Української Прем’єр-ліги, Шахтар поступився Аяксу із рахунком 0:3.

Патрік ван Леувен вважає, що гра могла піти по іншому сценарію, якби «гірники» реалізували моменти на старті матчу. Також наставник продовжує переглядати найближчий резерв.

«Ми створили кілька моментів на початку поєдинку. Після цього виникли проблеми з організацією гри і ми пропускали. Після перерви зробили заміни, щоб подивитися на інших гравців. Матч із Аяксом показав, що саме нам треба вдосконалювати, щоб забезпечити гарну гру та реалізацію моментів».

Леувен визначився над головною проблемою Шахтаря у цьому матчі та заявив, що команді є над чим працювати.

«Тренування було зосереджено на просуванні вперед, створенні супернику перешкод на його половині поля. Коли м'яч у нас, ми намагалися знайти простір між лініями, щоб пройти вперед через короткі комбінації та створити свої моменти. На мою думку, це те, над чим треба працювати», – сказав ван Леувен прес-службі клубу.  

  • Раніше, ми опублікували реакцію фанатів «гірників» на поразку в сьогоднішньому матчі.
  • У попередніх товариських поєдинках на навчально-тренувальному зборі в Нідерландах Шахтар вже зустрічався з грецьким АЕКом та тамтешнім АЗ з Алкмаару.
  • Команда з Афін, розбила команду Патріка ван Леувена, відвантаживши у ворота «гірників» п’ять «сухих» голів.
  • Проти АЗ Шахтар розписав результативну нічию 3:3.
  • Наступний контрольний поєдинок чемпіони України зіграють 22 липня проти бельгійського Генту. Початок гри о 15:00.