У Трубіна заберуть майже мільйон євро: відома остаточна зарплата українського голкіпера у Бенфіці

Переглядів 18661
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
11 голосів
У Трубіна заберуть майже мільйон євро: відома остаточна зарплата українського голкіпера у Бенфіці
Анатолій Трубін та Бенфіка. Колаж: «Український футбол»
Колишній півзахисник національної збірної України Сергій Кандауров розповів про фінансову складову контракту Анатолія Трубіна із португальською Бенфікою.

Голкіпер збірної України Анатолій Трубін перейшов у стан чемпіонів Португалії Бенфіки. Шахтар отримає за свого футболіста 10 мільйонів євро, а також бонус в мільйон і 40% від майбутнього приросту від трансферу.

Український ексхавбек лісабонців Сергій Кандауров розповів про фінансову складу контракту Трубіна з Бенфікою і назвав його чисту зарплатню у новому клубі. Раніше повідомлялося, що Анатолій буде отримувати два мільйони євро.

«Можу сказати, що це середня зарплата в Бенфіці. З вирахуванням податків Трубін отримуватиме на руки близько 1 млн 300 тисяч на рік. Але Бенфіка завжди заохочує гравців».

Колишній гравець збірної України також привів приклад для Трубіна.

«Наприклад, Фредрік Еурснес, який перейшов до клубу торік, добре відіграв сезон і з ним одразу ж перепідписали контракт на поліпшених умовах.

Якщо керівництво Бенфіки бачить, що гравець зростає, то одразу переглядає угоду в бік збільшення», – сказав Кандауров для сайту FanDay.net.

  • За першу команду Шахтаря Трубін провів 94 матчі, у яких пропустив 94 голи.
  • Портал Transfermarkt оцінює Анатолія у 22 млн євро.
  • Кандауров виступав у складі Бенфіки з 1997-го по 2001 роки: 81 матч та 13 голів.
  • За збірну України він зіграв шість поєдинків.