У Ворсклі напруга між гравцями: джерело розкрило суми зарплат новачків команди

Переглядів 2826
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
У Ворсклі напруга між гравцями: джерело розкрило суми зарплат новачків команди
Гравці Ворскли. Фото: ФК Ворскла
Відомий коментатор та журналіст Віктор Вацко пов'язує невдалі результати Ворскли у першій частині сезону УПЛ із проблемами всередині колективу.

За інформацією Вацка, новачки, які приєдналися до команди за Віктора Скрипника, заробляють дуже великі гроші, порівняно із середнім рівнем в УПЛ сьогодні.

«Ворскла – один із небагатьох українських клубів, які дозволяють собі купувати футболістів, витрачаючи гроші на трансфери та підйомні. Більше того, є інформація, що деякі футболісти, які прийшли, мають зарплати 20-25 тисяч доларів на місяць».

Журналіст зазначив, що далеко не всі старожили клубу задоволені такою ситуацією у клубі. Особливо в контексті того, що не всі легіонери добре себе виявили у першій частині сезону.

«Рівень економічних історій футболістів, які прийшли у Ворсклу, створив напругу всередині колективу. Прийшов Юрченко, Кравець – відомі українські футболісти. Але прийшли не лише українці. Якщо Сефері в порядку, то до Тотре і Толі є питання», – сказав Вацко у своїй Ютуб-програмі.

Зазначимо, що за інформацією авторитетного порталу Трансфермаркт, Ворскла витратила у літнє трансферне вікно 1,37 мільйона євро на новачків.

На зимову перерву полтавська команда пішла на дев'ятому місці у турнірній таблиці УПЛ.