«У заміни були свої тактичні причини»: тренер Брюгге пояснив, чому прибрав з поля Яремчука

Переглядів 563
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«У заміни були свої тактичні причини»: тренер Брюгге пояснив, чому прибрав з поля Яремчука
Роман Яремчук. Фото: ФК Брюгге
Минулої неділі Брюгге здобув першу з жовтня перемогу в чемпіонаті Бельгії, обігравши на виїзді Зюльте-Варегем у рамках 23-го туру Про-Ліги (2:1).

Український форвард Брюгге Роман Яремчук розпочав матч у запасі, але через травму Феррана Ютгли вийшов на заміну вже на 17-й хвилині. Забити йому не вдалося, а на 76-й хвилині головний тренер Брюгге Скотт Паркер вирішив забрати з поля самого Яремчука.

Своє нестандартне рішення англійський фахівець пояснив оперативною реакцією на те, що відбувається на полі. Ситуація вимагала заміни українського нападника.

«У заміни були свої тактичні причини. Ми хотіли виграти гру та довести справу до кінця. Ми маємо забезпечувати командну роботу, я завжди хочу реагувати на те, що робить інша сторона. Саме тому я змінюю речі, щоб діяти на випередження», – наводить слова Паркера Voetbalkrant.

Зазначимо, що після поєдинку Яремчука розкритикували фанати чемпіонів Бельгії. Роман забив лише два голи за Брюгге, що, на їхню думку, не відповідає рекордним для ліги 16 мільйонам євро, які були заплачені за гравця збірної України.