«Україна має бути на чемпіонаті світу»: Палкін звернувся до ФІФА та закликав виключити збірну Ірану з Мундіалю

Переглядів 1203
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
«Україна має бути на чемпіонаті світу»: Палкін звернувся до ФІФА та закликав виключити збірну Ірану з Мундіалю
Сергій Палкін. Фото: ФК Шахтар
Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін звернувся до ФІФА та закликав усунути збірну Ірану від участі у чемпіонаті світу в Катарі, який розпочнеться вже у листопаді цього року.

Сьогодні Шахтар оприлюднив заяву свого генерального директора Палкіна. У ній він зазначає, що поки іранське керівництво буде розважатися та спостерігати за грою своєї збірної на чемпіонаті світу, українців будуть вбивати іранські дрони та іранські ракети.

«Шахтар закликає ФІФА і всю міжнародну спільноту домогтися негайної заборони виступу на чемпіонаті світу збірної Ірану за безпосередню участь цієї країни у терористичних атаках на українців.

Також Палкін запропонував свій варіант розв'язання цієї проблеми, яке сподобається кожному українцю.

«Вакантне місце має зайняти збірна України, яка довела, що гідна участі у Мундіалі. Таке рішення історично та спортивно виправдане», –  цитує Палкіна прес-служба Шахтаря. 

Варто зазначити, що раніше група іранських футболістів та спортивних діячів також звернулися до ФІФА із проханням виключити свою збірну з Мундіалю.

Нагадаємо, що чемпіонат світу в Катарі розпочнеться вже менш ніж за місяць. Іран потрапив у групу B, де його суперниками стануть Англія, Уельс і США. Перший поєдинок на Мундіалі іранці повинні зіграти 21 листопада проти Англії.

X