Україна U-21 у меншості перемогла румунів: відео автоголу, який вирішив долю матчу для команди Ротаня

Переглядів 8831
Артем Жилінський Артем Жилінський
6 голосів
Україна U-21 у меншості перемогла румунів: відео автоголу, який вирішив долю матчу для команди Ротаня
Україна - Румунія Фото: УАФ
Збірна України U-21 вдало розпочала виступи на чемпіонаті Європи-2023, обігравши Хорватію (2:0). У другому матчі квартету В наша команда протистояла Румунії, поєдинок закінчився перемогою команди Ротаня з рахунком 1:0.

Після першого туру Євро-2023 збірна України посідає другу сходинку групи B, господарі Євро-2023 румуни – останні, адже поступилися Іспанії з рахунком 0:3.

На 4-й хвилині Мунтяну (Румунія) змарнував 100%-у нагоду, пробивши повз ворота з воротарського майданчика – м'яч розминувся із правою штангою.

На 12-й хвилині Олексій Кащук продемонстрував чудову техніку, підхопивши в штрафному майданчику м'яч. Він низом відправив його в напрямку лівої стійки, але голкіпер у стрибку впорався із цим ударом. Вже за декілька хвилин відповіли румуни. Маркович (Румунія) отримав чудову нагоду забити, відгукнувшись на простріл з лівого флангу, але його удар з воротарського майданчика виявився не надто влучним і м'яч пролетів у кількох сантиметрах від правої стійки.

На 24-й хвилині Штефан Тирновану був вимушений вступити в гру, щоб зупинити удар, якого завдавав Олексій Кащук. Він знайшов вільну зону, отримав передачу та пробив у лівий нижній кут воріт, однак переграти голкіпера не зумів. Потім Кащук отримав черговий шанс. Вінгер отримав блискучий пас і змарнував чудову нагоду забити, з меж штрафного майданчика спрямувавши м'яч повз ліву стійку.

На перерву команди пішли за рахунку 0:0.

На 55-й хвилині Данило Сікан підхопив точний пас у штрафному майданчику і пробив по воротах, перевіривши на міцність перекладину. Міг бути блискучий гол, трохи не пощастило.

На 88-й стався автогол. Віктор Дікан зазнав невдачі, випадково зрізавши передачу у власні ворота. Рахунок став 1:0 на користь нашої команди.

Владислав Ванат повівся безглуздо і суддя показав йому справедливу червону картку на 92-й хвилині.

Відео переможного голу можна переглянути в Телеграм-каналі FanDay.net.

Фінальний свисток зафіксував перемогу збірної України із рахунком 1:0. 

  • Збірна України піднялася на першу позицію, набравши шість балів після двох турів.
  • Наступний матч підопічні Ротаня проведуть проти Іспанії.
  • Молодіжне Євро-2023 проходить в Румунії та Грузії з 21 червня до восьмого липня. Фінал відбудеться в Батумі.
  • Команда Ротаня достроково вийшла до 1/4 фіналу Євро-2023