«Українці завойовують Прем'єр-лігу»: російський коментатор висловився про трансфери Мудрика та Забарного в АПЛ

Переглядів 473
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Українці завойовують Прем'єр-лігу»: російський коментатор висловився про трансфери Мудрика та Забарного в АПЛ
Ілля Забарний. Фото: ФК Борнмут
Відомий російський коментатор Олексій Андронов поділився думкою про останні трансфери українських футболістів в команди англійської Прем'єр-ліги.

Нинішньої зими одразу два українські топ-клуби втратили свої найцінніші фінансові активи серед гравців: Шахтар продав Михайла Мудрика в Челсі, а Динамо - Іллю Забарного в Борнмут.

Андронов визнає, що українські футболісти завойовують АПЛ та вважає, що Забарний є неймовірно талановитим футболістом.

«Українці прямо зараз завойовують Прем'єр-лігу. Забарний – великий талант, але чи впишеться з ходу, посеред сезону? Тим більше, у команді, яка бореться за виживання? У будь-якому випадку це великий шанс. Випадає не кожному».

Також Андронов заявив, що подібні трансфери – це сигнал для молодих виконавців, які мріють опинитись у європейських грандах.

«І зараз не можна було його упускати. Як і Динамо, який дає меседж своєї молоді. Так, продавати найкращих доведеться. І Динамо, і Шахтарю. Поки що так…»  – написав Андронов у своєму телеграм-каналі.

Нагадаємо, що Мудрик перейшов у Челсі за 70 млн євро плюс 30 млн євро як бонуси, а Забарний обійшовся Борнмуту в 22,7 млн євро за даними Transfermarkt.