Українець став чемпіоном Ірландії: футболіст обмотався прапором України та шалено відсвяткував

Переглядів 1333
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Українець став чемпіоном Ірландії: футболіст обмотався прапором України та шалено відсвяткував
Віктор Серденюк. Фото: Шемрок Роверс
Український гравець Віктор Серденюк разом з Шемрок Роверс посів перше місце в чемпіонаті Ірландії. Це вже двадцятий чемпіонський титул в історії команди.

26-річний український півзахисник Шемрок Роверс Віктор Серденюк здобув разом із командою золоті медалі чемпіонату Ірландії.

Шемрок Роверс у матчі 35-го туру переміг з рахунком 1:0 свого головного переслідувача Деррі Сіті. Ця вікторія дозволила «зелено-білим» оформити чемпіонство за тур до кінця сезону. Зазначимо, що Шемрок Роверс став чемпіоном Ірландії двадцятий рекордний раз.

Футболіст у себе в інстаграмі запостив яскраві фотографії зі святкування чемпіонства:

Українець Віктор Серденюк виступає за Шемрок Роверс з першого вересня 2022 року. Раніше футболіст захищав кольори одеських Чорноморця, Реал Фарми та Жемчужини. Також Серденюк виступав за Кремінь та Балкани (Зоря). 

Додамо, що Серденюк 27-го жовтня дебютував за Шемрок Роверс у єврокубках, зігравши за ірландську команду одну хвилину в поєдинку п’ятого туру Ліги конференцій з бельгійським Гентом (1:1). У групі F Ліги конференцій ірландський чемпіон з двома очками в активі іде на четвертому місці.