Український футболіст загинув на війні з окупантами: раніше він грав за польський клуб, який емоційно відреагував на сумну звістку

Переглядів 18065
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Український футболіст загинув на війні з окупантами: раніше він грав за польський клуб, який емоційно відреагував на сумну звістку
Микола Жидков. Фото: Венґжицанка
Український футболіст Микола Жидков, який виступав за польську команду Венґжицанка, загинув на російсько-українській війні. Герою було 22 роки.

Футболіст польської команди Венґжицанка Микола Жидков загинув на російсько-українській війні. Про це повідомляє сторінка польського клубу у Фейсбуці.

«На війні за нашим східним кордоном загинув футболіст Венгжицанки, який восени минулого року повернувся до України, щоб мужньо захищати свою родину, друзів та Батьківщину від російської агресії», – пише у Фейсбуку Венґжицанка.

Також польський клуб такими словами описує Миколу Жидкова:

«Мікі був дуже милим, ввічливим і корисним хлопцем. Не було людини, яка б його знала і не любила. Коли він виходив на поле, він боровся з останніх сил, щоб принести своїй команді перемогу. Ми будемо сумувати за тобою, Друже, але ми ніколи не забудемо тебе».

Венґжицанка - клуб сьомого дивізіону Польщі. Жидков призупинив виступи за цю команду, щоб повернутись в Україну та вступити до лав ЗСУ. Жидкову було 22 роки. Кольори Венґжицанки він захищав у 2020-2022 роках.

X