Український хавбек номінований на звання найкращого гравця місяця в Польщі: і це не Коноплянка

Переглядів 1749
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Український хавбек номінований на звання найкращого гравця місяця в Польщі: і це не Коноплянка
Владислав Кочергін. Фото: ФК Ракув
Український півзахисник польського Ракува Владислав Кочергін став одним із претендентів на звання найкращого гравця місяця чемпіонату Польщі за підсумками листопада.

Цього місяця 26-річний футболіст провів в Екстраклясі два поєдинки проти Плоцька та Заглембе. В обох матчах команда Кочергіна перемогла, а сам він оформив дубль у домашній зустрічі із Плоцьком.

Кочергін є вихованцем Дніпра, за який і дебютував в УПЛ у сезоні 2016/2017. Після розвалу клубу футболіст перейшов у Зорю, де грав із 2017 по 2022 роки і став одним із важливих гравців команди.

Із Зорі Кочергін отримав свій перший, і поки що останній виклик до національної збірної України. В активі півзахисника 15 хвилин у товариському поєдинку проти Чехії. У складі луганського клубу футболіст двічі виграв бронзові медалі чемпіонату України, а також виходив у фінал Кубка країни.

Після початку повномасштабної війни в Україні Кочергін залишив Зорю на правах вільного агента та перейшов до Ракува.

За польський клуб півзахисник провів лише 29 матчів у всіх турнірах та забив сім голів. Кочергін уже встиг виграти з Ракувом свій перший трофей у дорослій кар'єрі – Суперкубок Польщі.

X