Український легіонер у Бельгії отримав серйозну травму: названо терміни відновлення гравця

Переглядів 804
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Український легіонер у Бельгії отримав серйозну травму: названо терміни відновлення гравця
Олексій Сич. Фото: hln.be
Захисник Руху Олексій Сич, який виступає на правах оренди за бельгійський Кортрейк, пропустить більше місяця через травму в поєдинку з Гентом (1:2).

Кортрейк поступився Генту у матчі 20-го туру Ліги Жюпілер. Олексій Сич розпочав цю гру у стартовому складі, але був змушений залишити межі поля на 83-й хвилині.

Як повідомила пресслужба бельгійського клубу, український захисник пропустить від чотирьох до шести тижнів, оскільки у нього діагностували медіальну зв'язку коліна.

Нагадаємо, Сич виступає за Кортрейк з вересня 2022 року на правах річної оренди з Руху. При цьому бельгійський клуб має опцію викупу.

Цього сезону 21-річний українець провів 18 матчів, у яких забив один гол і зробив дві результативні передачі. За свою кар'єру захисник виступав також у складі Карпат та Карпат Галич.

Кортрейк після 20-го турів йде на 15-му місці у чемпіонаті Бельгії, маючи у своєму активі 18 пунктів. У наступному турі Кортрейк зустрінеться проти Серен Юнайтед, матч відбудеться 18 січня о 21:45 за київським часом.

X