Ультрас вижили футболіста з клубу УПЛ: джерело розкрило подробиці скандальної ситуації

Переглядів 2768
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Ультрас вижили футболіста з клубу УПЛ: джерело розкрило подробиці скандальної ситуації
Андрій Кравчук та Олександр Зінченко. Фото: instagram
Півзахисник Ворскли Андрій Кравчук не з'являється у заявці полтавського клубу з минулого року. Журналіст Михайло Співаковський пояснив причини відсутності футболіста.

Перед стартом другого кола чемпіонату України вболівальники Ворскли, які воюють на фронті, звернулися до керівництва полтавського клубу, щоб вони прибрали зі складу двох футболістів. У немилість потрапили Андрій Кравчук (грав у московському Торпедо) та голкіпер Іван Пономаренко (грав у чемпіонаті Криму, який організували окупанти).

Обох футболістів звинувачують у тому, що вони грали за російські клуби, а тому їм не місце у Ворсклі. Михайло Співаковський підтверджує, що керівництво клубу провело зустріч із ультрас щодо цих футболістів.

«Можливо хтось не помітив, але у другому колі з команди зник Андрій Кравчук. За моєю інформацією, історія була такою. Була зустріч між керівництвом Ворскли та ультрас, які зараз захищають нас на фронті. Ультрас Ворскли просили, щоб із команди пішли Кравчук та Пономаренко».

За словами журналіста, керівництво клубу прислухалося до ультрас і прибрало зі складу обох футболістів.

«Кравчук справді грав у Торпедо у 2021 році, провів там 35 матчів. Але на початку березня 2022 року він зробив те саме, що й Ракицький – залишив Торпедо за сімейними обставинами. Але найголовніше, у цій ситуації керівництво Ворскли пішло назустріч ультрас. Кравчук сказав, що все зрозумів», – сказав Співаковський в ефірі ютуб-каналу «ТаТоТаке».

Кравчук перейшов у Ворсклу влітку 2022 року, підписавши контракт на два роки. Цього сезону він встиг зіграти за полтавський клуб у п'яти матчах, забити один гол і зробити один асист. Востаннє він був у заявці полтавців ще 23 листопада минулого року у грі з Шахтарем (2:3).