«Універсальний солдат Лобановського»: Суркіс привітав легенду Динамо з ювілеєм

Переглядів 511
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Універсальний солдат Лобановського»: Суркіс привітав легенду Динамо з ювілеєм
Вадим Євтушенко. Фото: Google
Вчора, 1 січня, 65 років виповнилося легендарному нападникові київського Динамо, збірної СРСР та екс-тренеру киян Вадиму Анатолійовичу Євтушенку.

Ювіляра на офіційному сайті Динамо привітав екс-президент клубу, а нині почесний член УЄФА Григорій Суркіс.

Крім найважливіших побажань світу здоров'я та щастя, Суркіс відзначив Євтушенка, як одного з найяскравіших футболістів свого часу в Динамо, а також підкреслив його найсильніші спортивні якості.

«Один із універсальних солдатів футбольного загону Валерія Лобановського, ви зачаровували вболівальників своєю витонченістю, невтомністю, здатністю опинятися у потрібний час у потрібному місці, вмінням бути ефективним у командних діях», – цитує Суркіса офіційний сайт Динамо.

Зазначимо, що найуспішніші роки своєї ігрової кар'єри Євтушенко провів у Динамо, кольори якого захищав із 1980 по 1988 рік. Головними досягненнями його у команді стали перемога у Кубку володарів кубків УЄФА та Суперкубку УЄФА 1986 року під керівництвом Валерія Лобановського.

Під час тренерської кар'єри Євтушенко також попрацював у структурі Динамо. З 2014 по 2016 рік він був тренером Динамо-2, а у сезоні 2019/2020 працював асистентом головного тренера у першій команді біло-синіх та допоміг команді виграти Кубок України.