«Усі поточні проблеми УАФ «через хлопчика на ім'я Шевченко»: джерело розкрило деталі Виконкому на чолі з Павелком

Переглядів 1230
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Усі поточні проблеми УАФ «через хлопчика на ім'я Шевченко»: джерело розкрило деталі Виконкому на чолі з Павелком
Андрій Шевченко та Андрій Павелко. Колаж - FanDay.net
Журналіст Костянтин Андріюк розповів деталі Виконкому Української асоціації футболу, що відбувся вчора, 2 грудня, незважаючи на відсутність кворуму.

За інформацією Андріюка, президент УАФ Андрій Павелко провів засідання виконавчого комітету УАФ за наявності лише 19 членів, а мінімально необхідна їхня кількість – 23.

«Глава УАФ пообіцяв, що проти нього закриють усі кримінальні справи та його виправдають. Усі поточні проблеми УАФ, на думку Павелка, і тут необхідно його процитувати: «Через хлопчика на ім'я Шевченко». Нібито Офісу Президента більше нема чим зайнятися, як проштовхувати Андрія Шевченка на посаду керівника УАФ», – написав Андріюк у фейсбуці.

Нагадаємо, що раніше Запорізька обласна асоціація футболу висунула екс-тренера збірної України Андрія Шевченка на пост президента УАФ напередодні засідання Виконкому асоціації у грудні.

УАФ планує провести вибори президента 20 грудня, незважаючи на рішення Печерського суду м. Києва про заборону УАФ проводити вибори, де мали переобрати Павелка. Чинний президент УАФ підозрюється у крадіжці коштів на будівництві заводу з виробництва штучних полів.

X