«Усик сидить під водою 4 хвилини 45 секунд»: Буткевич розповів, як вдалося залучити нашого чемпіона до футболу

Переглядів 454
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Усик сидить під водою 4 хвилини 45 секунд»: Буткевич розповів, як вдалося залучити нашого чемпіона до футболу
Олександр Усик. Фото: Google
Геннадій Буткевич, що є власником Полісся, розповів президенту рівненського Вереса Івану Надєїну про свої взаємини та футбольні якості Олександра Усика.

Буткевич зізнався, що знайомий з Усиком вже давно і, коли дізнався, що наш чемпіон любить футбол, запропонував йому взяти участь у товариському турнірі у футболці Полісся.

«Ми спілкуємося вже давно. Можна сказати навіть дружимо, хоча вік у нас великий. Він любить футбол, і коли приходить у клуб, ми кидаємо другові м'ячик. Видно, що футбольні навички в нього пристойні.

Ми розмовляли, я дізнався, що він грав у дитинстві у футбол, і його улюбленою командою було Динамо (Київ). Тому ми запропонували йому зіграти минулого року [за Полісся на Winter Cup]. Думаю, його вихід був вдалим».

Також Буткевич заявив, що здивований, коли кажуть, що у 33 роки спортсмен уже віковий і навів приклад Усика.

«Коли хлопці з ним спілкуються, то вбачають професійне ставлення до справи. Не розумію, коли кажуть, що у 32-33 роки вже старий. Ну, який же це старий? [Усику] 36 років, а він сидить під водою 4 хвилини 45 секунд.

Нехай із молодих так хтось посидить», — сказав Геннадій Буткевич в інтерв'ю президенту Вереса Івану Надєїну для ютуб-каналу Football Manager.

Полісся вийшло у плей-офф Першої ліги. Після першої частини чемпіонату команда Буткевича посідає друге місце у турнірній таблиці з 16 очками в активі. Лідирує – Оболонь-Бровар, які набрали ті ж 16 балів, але мають найкращу відмінність забитих та пропущених голів.

X