«Усією командою поїхали до ресторану у Києві»: екс-зірка УПЛ розповів про премії від Поворознюка

Переглядів 17741
Євген Чепур Євген Чепур
9 голосів
«Усією командою поїхали до ресторану у Києві»: екс-зірка УПЛ розповів про премії від Поворознюка
Олександр Поворознюк. Фото: Інгулець
Младен Бартулович, що працює тренером Інгульця, розповів про щедрість президента клубу Олександра Поворознюка, яку той на позитивних емоціях може виявляти до команди.

Асистент головного тренера Інгульця Младен Бартулович зізнався, що власник клубу Олександр Поворознюк у гарному настрої може потішити команду премією за вдалі ігри.

«Поворознюк одразу ж після матчу може дати премію. Пам'ятаю, з Минаєм ми у меншості на виїзді внічию зіграли, то він премію дав нам як за перемогу».

Бартулович згадав, як після матчу з Динамо (1:1) минулого сезону у Києві Поворознюк повів усю команду до ресторану.

«Після гри він мене та Шуста запросив до VIP стадіону Динамо. А потім ми всією командою поїхали на вечерю до одного із ресторанів Києва», – розповів Бартулович в інтерв'ю FanDay.net.

Нагадаємо, що Бартулович під час своєї ігрової кар'єри виступав на позиції хавбека. Загалом в УПЛ він провів 251 матч, у яких забив 37 голів та віддав 28 результативних передач.

Інгулець пішов на зимову перерву на 14 місці у турнірній таблиці УПЛ. Перша гра у команди у 2023 році запланована на 4 березня. Інгулець зіграє на виїзді проти київського Динамо.

X