«Увесь час на роботі»: дружинам Ротаня поскаржилася на напружений графік чоловіка через його роботу

Переглядів 1205
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Увесь час на роботі»: дружинам Ротаня поскаржилася на напружений графік чоловіка через його роботу
Руслан та Кристина Ротані. Фото: Google
Дужина головного наставника ФК Олександрії Руслана Ротаня Кристина розповіла, як справляється із напруженим тренерським графіком свого чоловіка.

Руслан Ротань поїхав на молодіжне Євро-2023 на посту головного тренера національної збірної України U-21. Наставник також є керманичем і клубної команди, а саме ФК Олександрії. Цікаво, що Ротань встиг і потренувати дорослу збірну нашої країни і в певний час він обіймав ці три посади одночасно.

Його дружина Кристина висловилася на цю тему. Вона зізналася, що це справді важкий графік і через це Ротаня майже не бачить. Але дружина ставиться до цього із розумінням.

«Дуже важко [з його графіком]. Ми майже не бачимо Руслана, бо він постійно працює. Має дуже багато відповідальності. Але ми з розумінням ставимося до цього», – сказала дружина Ротая в інтерв'ю ютуб-каналу SportArena.

  • Під керівництвом фахівець збірна України U-21 дійшла до півфіналу Євро-2023 та вперше в історії заробила ліцензію на Олімпіаду в Парижі.
  • На посаді в.о. головного тренера національної команди фахівець провів один матч і поступився англійцям (0:2).
  • Олександрія завершила сезон УПЛ на шостому місці у турнірній таблиці з 44 очками, пропустивши на п'яту сходинку, яка дає можливість зіграти у Лізі конференцій, Ворсклу.