УЄФА обрала 15 росіян в свої адміністративні органи на п’ять років: реакція Павелка та Ко поки що невідома

Переглядів 2923
Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
2 голоси
УЄФА обрала 15 росіян в свої адміністративні органи на п’ять років: реакція Павелка та Ко поки що невідома
Уєфа. Фото: Google
На посадах в адміністративних органах в період з 2023 по 2027 рік працюватиме 15 росіян. Функціонери країни-агресора продовжуватимуть обіймати різні посади в УЄФА.

15 росіян зайняли місця в адміністративних органах УЄФА на період з 2023 по 2027 рік.

Очільник РФС Олександр Дюков, який входить до виконкому УЄФА, лишився першим віцеголовою комітету національних асоціацій та заступником голови комітету з клубних змагань. Вʼячеслав Колосков лишився серед почесних президентів спілки.

Поліна Юмашева – у комітеті з управління та дотримання вимог, Роман Бабаєв – у комітеті з клубного ліцензування, Денис Соловйов – у комітеті з маркетингових консультацій, Катерина Федишина – комітеті з фейр-плей та соціальної відповідальності, Олександр Медведєв із Зеніту – у комітеті клубних змагань.

Леонід Калошин і надалі буде в експертній комісії УЄФА щодо суддівської конвенції, а Микола Левніков – в експертній комісії організації з розвитку суддів.

Голова РПЛ Олександр Алаєв став заступником голови Комітету з безпеки на стадіонах. Генсек РФС Максим Мирофанов – увійшов до комітету з проведення клубних змагань. Керівник департаменту жіночого футболу РФС Марія Сучкова стала членом комітету з жіночого футболу. Керівник академії РФС Ірина Баранова – увійшла до комітету з розвитку та технічної допомоги.

Відповідальний секретар контрольно-дисциплінарного комітету РФС Данило Заморін став членом юридичного комітету УЄФА. Керівник департаменту розвитку масового футболу РФС Ольга Мащикова – член панелі масового футболу.

  • На даний момент, Андрій Павелко чи хтось із представників УАФ ніяк не відреагували на ці призначення.
  • Збірні та клуби росії відсторонені від офіційних змагань під егідою ФІФА та УЄФА через повномасштабне вторгнення в Україну.