В іграх Ліги чемпіонів: експерт сказав, у яких матчах скаути Челсі та Арсеналу слідкували за Мудриком

Переглядів 913
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
В іграх Ліги чемпіонів: експерт сказав, у яких матчах скаути Челсі та Арсеналу слідкували за Мудриком
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Екс-гравець донецького Шахтаря Олег Матвєєв висловив свою точку зору стосовно трансферу Михайла Мудрика в клуб АПЛ. За словами експерта, англійські скаути віддавали перевагу матчам Ліги чемпіонів, коли оцінювали гру українця.

Екс-футболіст Шахтаря Олег Матвєєв висловився про трансфер у лондонський Челсі українця Михайла Мудрика, який вже почав тренуватися з англійською командою.

«Перехід Михайла Мудрика з донецького Шахтаря до лондонського Челсі. Найбільше вразило те, що з цьогорічного чемпіонату України можна перейти до кращої ліги світу, та ще й за такі гроші. Зрозуміло, що Мудрик – молодий футболіст і лише цього року він став по-справжньому лідером гірників», – сказав Олег Матвєєв в інтерв’ю SportArena. 

Також експерт припустив, в яких саме матчах представники Челсі звернули увагу на гру Мудрика.

«Не думаю, що скаути Челсі чи Арсеналу переглядали Михайла в УПЛ, там це нікому не цікаво. А ось Ліга чемпіонів турнір зовсім іншого рівня. В іграх проти Лейпцига, мадридського Реала та Селтіка він зміг показати себе з найкращого боку», – додав Матвєєв.

Челсі на даний момент з 28 очками в активі знаходиться на десятому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги Англії. Додамо, що вже 21 січня лондонці зіграють на виїзді з Ліверпулем в рамках центрального матчу АПЛ (початок зустрічі о 14:30). 

У першій частині цього сезону Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

X