«В Ісландії треба обов'язково перемагати»: ексгравець збірної України оцінив перспективи Зорі після гри з Гентом

Переглядів 351
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«В Ісландії треба обов'язково перемагати»: ексгравець збірної України оцінив перспективи Зорі після гри з Гентом
Зоря. Фото: ФК Зоря
Колишній гравець національної збірної України та луганської Зорі Володимир Микитин поділився враженнями про вчорашнє протистояння української команди з бельгійським Гентом.

В польському Любліні луганська Зоря в стартовому матчі групового раунду Ліги конференцій розійшлася миром з бельгійським Гентом (1:1).

Володимир Микитин вважає, що луганці здобули прийнятний результат в Любліні, але потрібно буде перемагати в Ісландії.

«Далі 5 жовтня гостьова гра із Брейдабліком. І якщо у Любліні нічия влаштовувала, то в Ісландії треба обов'язково перемагати. Звичайно, якщо хочеться вийти до наступного раунду». 

Ексгравець луганців сподівається, що логістика не завадить Зорі показати свій рівень в матчі із ісландським Брейдабліком.

«Ось чому треба використовувати вже інші тактичні схеми. На мій погляд, Брейдаблік луганчанам, як то кажуть, «по зубах», ось аби логістичні проблеми не створили Зорі додаткових труднощів», — сказав Микитин для «Sport.ua».

  • В наступному турі Ліги конференцій луганська Зоря на виїзді зіграє проти ісландського Брейдабліка. Поєдинок відбудеться 5 жовтня. Початок гри о 19:45.
  • Гент зустрінеться у другому турі з ізраїльським Маккабі з Тель-Авіва. Стартовий свисток гри у Бельгії пролунає о 19:45.