«В силу обставин, що зі мною відбуваються»: Севідов виокремив клуб УПЛ, за яким він буде пильно стежити

Переглядів 909
Ілля Деулін Ілля Деулін
1 голос
«В силу обставин, що зі мною відбуваються»: Севідов виокремив клуб УПЛ, за яким він буде пильно стежити
Олександр Севідов. Фото: Google
Колишній тренер Карпат, Металіста та низки інших клубів Олександр Севідов в контексті аналізу гри Вереса пригадав слова свого покійного колеги Віктора Прокопенка та заявив, що слідкуватиме за рівнянами.

Рівненський Верес, який в міжсезоння здійснив зміни на посаді головного тренера, а саме змінив Юрія Вірта на Сергія Лавриненка, буде об’єктом уваги з боку спеціаліста Олександра Севідова, про що розповів сам колишній тренер:

«В силу обставин, які відбуваються зі мною протягом чотирьох років, я пильно стежитиму за Вересом. Хтось, може, здогадається, хтось, може, ні, але будемо слідкувати».

Втім, гра рівненської команди експерту подобається, але команда, на думку Севідова, доклала в грі першого туру з Поліссям (0:2) недостатньо зусиль: 

«Висловлюся словами покійного Віктора Прокопенка: пиріжок без начинки. Наче щось є, але чогось не вистачає, а чого – визначити складно. Наче ж грає команда, не можна сказати, що Верес не старається, але цього замало».

Наостанок Севідов у програмі «Фінти та підкати» визнав, що результат матчу Полісся – Верес закономірний: житомиряни на перемогу заслуговували, на відміну від рівнян.

  • Суд у Лозанні у квітні цього року залишив без зміни вирок УАФ, згідно з яким Олександра Севідова було довічно відсторонено від футболу за участь в організації договірних матчів у ПФК Суми. Там він із 2017 по 2018 рр. виконував роль консультанта.
  • Рівненська команда в двох стартових турах УПЛ здобула один бал, зігравши внічию (1:1) з Шахтарем.
  • В першому матчі сезону Верес поступився Поліссю з рахунком 0:2.
  • У рамках третього туру рівняни у Ковалівці 12 серпня зіграють з Колосом.