Вацко похизувався гігантською рибою: коментатор встановив рекорд – фото та місце ловлі

Переглядів 1843
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
4 голоси
Вацко похизувався гігантською рибою: коментатор встановив рекорд – фото та місце ловлі
Віктор Вацко. Фото: Instagram Віктора Вацка.
Комментатор та блогер Віктор Вацко упіймав рибину, яка ледь вмістилась на його двох руках. Велетенський білий амур став новим рибальським рекордом Вацка.

Немає чого коментувати, чому б і не порибалити. Один топ-коментаторів України Віктор Вацко, який відомий своєю пристрастю до вудженням риби, похизувався своїм черговим уловом. 

Цього разу на гачок Вацка потрапив майже 13-кілограмовий білий амур.

«Цей малюк повинен отримати своє місце тут. Тому що це мій новий особистий рекорд по білому амуру. 12 940», – підписав світлину Вацко, виклавши її на своїй сторінці в Instagram.

Вдвічі приємнішим для Вацка улов став ще й тому, що він рибалив не на самоті, а приймав участь у Турнірі пам‘яті свого товариша Юрія Ралка. Колишнього футболіста запорізького Металургу. 

«Дякую за душевну атмосферу і боротьбу. Три риби 20+ в останню ніч перевернули все, піднявши нас з 8 на 2 місце! Було класно!», – підписав  фото Вацко.

P.S. Якщо хочете впіймати такого ж велетня, як і Вацко, вирушайте на озеро Уляники, що в Київській області. Вартість спортивної риболовлі на цій водоймі складає 1500 гривень на добу.

X