Вадим ШАБЛІЙ: «Із «Карпатами» лише розмовляли»

Переглядів 133
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів
Агент ФІФА спростовує чутки щодо працевлаштування екс-півзахисника «Севастополя» Кожанова

— Так, я бачив у Інтернеті повідомлення, ніби Денис уже підписав (чи скоро підпише) контракт із львівським клубом. Мене ця «інформація» розсмішила! Справа в тому, що Кожанов мешкає у Львові, там його дім, там він перебуває з того часу, як залишив Крим. Ось і все. Мабуть, хтось побачив його в місті й зробив «логічні» висновки.

Насправді, досі з приводу його долі конкретики немає. Ми наразі ведемо активні переговори з кількома ФК, із «Карпатами» теж розмовляли, проте поки не бачу потреби розголошувати більшу конкретику. Усвідомлюю, що до закриття трансферного вік­на не так багато часу, проте переконаний: оцих півтора місяця нам вистачить, аби в Дениса була нова команда. Більше того: вірю, що це трапиться вже найближчим часом.

Наразі тривають переговори — це єдиний достовірний факт.

Щодо заборгованості з боку «Севастополя»: так, вона є, й поки ніхто не погашає її. Сподіваюся, все буле гаразд, адже керівництво клубу пообіцяло своїм колишнім виконавцям розрахуватися. Про те, наскільки борг великий, не можу говорити: це персональна справа тих хлопців, які виступали у Севастополі, тільки вони можуть сказати щось достовірно.