«Вагомість цього матчу ще більше зросла»: Гецко пояснив, у чому проблема Мудрика

Переглядів 2280
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Вагомість цього матчу ще більше зросла»: Гецко пояснив, у чому проблема Мудрика
Михайло Мудрик. Фото: Оксана Васильєва
Колишній нападник національної збірної України, автор першого голу в історії нашої головної команди країни Іван Гецко, прокоментував результат матчу проти Англії й окремо «пройшовся» по Мудрику.

Іван Гецко вважає, що нічия в поєдинку проти Англії це не стільки заслуга українців, скільки слабкість суперників в одному окремо взятому матчі.

 «В останні роки збірна Англії відзначалася потужністю, максимальною самовіддачею, з лещат її пресингу складно було викарабкатися.

Британці свого потенціалу не продемонстрували». 

Не сподобалася Гецку і гра у виконанні Михайла Мудрика.

«Він з тих футболістів, яким конче потрібна ігрова практика, що додає впевненості. В Челсі її в Михайла немає. Це негативно позначається на діях Мудрика. Загостреннями не запам`ятався.

Тепер головне, як слід відновитися і 12 вересня не повернутися додому з Мілана з порожнім багажем. Вагомість цього матчу ще більше зросла після неочікуваної втрати очок італійцями у поєдинку з Північною Македонією», – сказав Гецко в інтерв’ю «ВЗБІРНА».

  • 9 вересня Україна зіграла внічию проти Англії із рахунком 1:1. З аналогічним рахунком закінчився і матч Італії проти Північної Македонії.
  • Підопічні Реброва наразі посідають другу сходинку у Групі С, маючи сім балів після чотирьох зіграних поєдинків. Команда Спалетті має чотири очки після трьох матчів.
  • Між собою збірні України та Італії зустрічалися вісім разів: дві нічиї та шість перемог італійців.
  • 22-річний вінгер перейшов у Челсі з донецького Шахтаря за 100 мільйонів євро з урахуванням бонусів (70 + 30).
  • Мудрик у поточному сезоні Англійської Прем'єр-ліги зіграв три поєдинки, в яких результативними діями не відзначався.
  • Після чотирьох матчів в англійській Прем'єр-ліщи команда Маурісіо Почеттіно набрала чотири очки і посідає 12 місце в турнірній таблиці АПЛ.
  • Поєдинок проти Борнмута відбудеться 17 вересня.
  • Контракт українського півзахисника з англійським клубом дійсний до 2031 року.