«Ван Леувену можна тільки поспівчувати»: Маркевич поділився враженнями від гри Шахтаря проти Порту

Переглядів 777
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Ван Леувену можна тільки поспівчувати»: Маркевич поділився враженнями від гри Шахтаря проти Порту
Данило Сікан. Фото: ФК Шахтар
Головний тренер львівських Карпат Мирон Маркевич прокоментував підсумок поєдинку першого туру групового етапу Ліги чемпіонів між Шахтарем та Порту (1:3).

Мирон Маркевич виважено прокоментував фіаско Шахтаря в матчі проти Порту (1:3), зауваживши, що й до початку матчу в Гамбурзі не вірив у диво, тобто перемогу підопічних Патріка ван Леувена.

«Гірники» у кращому випадку посядуть третє місце в своїй групі. І не тому, що серед опонентів топові Барселона і Порту. Просто рівень підготовки футболістів «Шахтаря» не дозволяє сподіватися на більше» 

Патрік ван Леувен тільки на початку шляху. Поки  нідерландському фахівцю можна тільки поспівчувати. Награвався один склад, а потім пішли травми, дискваліфікації і все довелося розпочинати спочатку».

Також Мирон Богданович виокремив і ключову, на його думку, помилку в матчі, яка суттєво вплинула на підсумковий результат.

«Дитяча помилка Сікана, що призвела до другого пропущеного м'яча, все зводить нанівець. В тому ігровому епізоді в Сікана було кілька варіантів, але він обрав найгірший, зробивши передачу через центральну частину поля. 

Що це не варто робити вчать ще в початкових групах ДЮСШ», – сказав Маркевич в інтерв’ю Sport.ua.

  • В наступній грі в Лізі чемпіонів команда Патріка ван Леувена на виїзді зіграє проти бельгійського Антверпену.
  • Поєдинок заплановано на 4 жовтня. Початок о 19:45.