«Варто лише подивитися на Циганкова»: тренер Жирони – про амбітний проект клубу

Переглядів 3043
Євген Чепур Євген Чепур
0 голосів
«Варто лише подивитися на Циганкова»: тренер Жирони – про амбітний проект клубу
Віктор Циганков та Мічел. Фото: Жирона
Мічел, що є головним тренером Жирони, напередодні виїзного матчу 23 туру Ла Ліги з Атлетиком Більбао, розповів про проект каталонського клубу.

Проект включає у себе створення бази, на якій буде сім футбольних полів, три з гібридним трав'яним покриттям та чотири зі штучним покриттям останнього покоління.

Головний тренер Жирона Мічел зізнався, що гордий бути частиною даного проекту і впевнений, що ця база стане приманкою для багатьох талановитих гравців.

«Цей сезон присвячений зростанню як клубу, так і мене самого. Варто лише подивитися на Оріоля Ромеу, Янхеля чи Циганкова. Уявіть можливості для інших гравців. Цей клуб діє вражаючим чином, і я не думаю, що можу бути у кращому місці», – цитує Мічела Mundo Deportivo.

Також наставник Жирони додав, що дуже задоволений роботою Віктора Циганкова та інших лідерів каталонської команди.

«Повсякденна робота з цією командою для мене просто фантастична, бо всі викладаються на повну щодня. Хаві показав це днями, а також такі гравці, як Циганков та Рікельме. Це моя єдина турбота. Одинадцять, напевно, будуть щасливими, але для щастя мені потрібно 24 особи».

25-річний Циганков підписав контракт із Жироною до літа 2027 року. У складі нової команди українець провів три матчі, забив один м'яч та зробив один асист.

На даний момент Жирона посідає 11-е місце у турнірній таблиці Ла Ліги, набравши 27 очок у 22-х матчах. Найближчим поєдинком каталонці зіграють на виїзді з Атлетиком 26 лютого.

X