«Вау, подивіться на Зінченка»: захисник збірної України та Арсеналу висловився про важливі матчі АПЛ цього сезону

Переглядів 2426
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
3 голоси
«Вау, подивіться на Зінченка»: захисник збірної України та Арсеналу висловився про важливі матчі АПЛ цього сезону
Олександр Зінченко. Фото: Google
Український легіонер лондонського Арсеналу Олександр Зінченко прокоментував три ключові поєдинки «канонірів» у сезоні-2022/2023. Футболіст виокремив матчі проти Ньюкасла, Манчестер Юнайтед та Тоттенгема.

Сезон завершено, підсумки підбито, але не всі. Так Олександр Зінченко спілкуючись з журналістами офіційного сайту лондонського Арсеналу, виділив три важливі та переможні матчі свого клубу в сезоні що минув, пригадавши ключові події в них.

Про поєдинок проти Манчестер Юнайтед (3:2)

«Ми грали вдома. Я відчував, що ніхто не може перемогти нас тут. З такою енергією, з нашими фанатами, впевненістю. Ми вірили до кінця, пробували створювати моменти», – пригадав матч з МЮ Зінченко.

Про поєдинок проти Ньюкасла (2:0)

«Усі бачать цей пас у коридор і думають: «Вау, подивіться на Зінченка». Ні. Це про позицію Джаки, адже до того, як він отримав м'яч, він вірив, що передача може пройти. Джака перебував у правильній позиції. Його перший дотик правою ногою теж дуже важливий», – сказав Зінченко.

Про поєдинок проти Тоттенгема (2:0)

«Всі дуже добре виступили у першому таймі. Коли ви добре граєте як команда, просто відчуваєте цю впевненість. Ми робили все правильно. Я маю на увазі, що всі на своїх позиціях, ми не втрачаємо м'яч. 

Приємно грати у команді, яка добре пресингує. Коли граєш добре, відчуваєш впевненість. У таких моментах потрібно продовжувати і не робити дурних помилок», – резюмував Зінченко.

  • У підсумковій таблиці АПЛ-2022/2023 Арсенал посів друге місце;

  • Команда Мікеля Артети набрала 84 очки;
  • Кращими за «канонірів» були лише хлопці Пепа Гвардіоли з Манчестер Сіті, які випередили Арсенал на п'ять очок і здобули золоті нагороди АПЛ.
X