«Зінченко ожив в Арсеналі цього сезону»: журналіст відзначив прогрес українця і назвав його нового конкурента

Переглядів 1490
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
2 голоси
«Зінченко ожив в Арсеналі цього сезону»: журналіст відзначив прогрес українця і назвав його нового конкурента
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Арсенал знаходиться у пошуках нового лівого захисника. Кіран Тірні, який програв конкуренцію гравцю збірної України Олександру Зінченку, має намір змінити клуб.

Минулого літа Олександр Зінченко перейшов в Арсенал з Манчестер Сіті і став основним лівим захисником «канонірів» цього сезону.

Зінченко був ідеальним кандидатом на роль лівого захисника Арсеналу у тактичних схемах головного тренера Мікеля Артети. Український гравець виграв конкуренцію у Кірана Тірні, який розглядає можливість зміни клубу цього літа.

За словами відомого британського журналіста Діна Джонса, «каноніри» розглядають можливість переходу захисника дортмундської Борусії Рафаела Геррейру.

«Ще один гравець, про якого мені нещодавно говорили, це Рафаел Геррейру, який щойно оголосив про свій вихід з дортмундської Борусії. Він має здатність грати в захисті та півзахисті, відкриваючи можливості, які Артета вважає такими важливими.

Ми бачили, як Олександр Зінченко ожив в Арсеналі цього сезону, але оскільки Кіран Тірні не підходить на роль захисника, настав час відкрити нові можливості», – цитує Джонса GIVEMESPORT.

  • Контракт 29-річного Геррейру з Боруссією Д спливає 30 червня 2023 року.
  • Цього сезону португалець провів за «джмелів» 36 матчів у всіх турнірах, у яких забив шість м'ячів і зробив 14 асистів.
  • 26-річний Зінченко зіграв у минулому сезоні 33 матчі у всіх турнірах, забив один гол і зробив дві результативні передачі.
  • Контракт українського захисника з Арсеналом діє до червня 2026 року.