«Коноплянка та Чигринський? Пару знакових футболістів будуть»: Федорчук – про можливі трансфери Карпат з Маркевичем

Переглядів 61592
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
«Коноплянка та Чигринський? Пару знакових футболістів будуть»: Федорчук – про можливі трансфери Карпат з Маркевичем
Мирон Маркевич. Фото: Google
Відомий тренер та експерт Олег Федорчук висловився щодо потенційного підсилення новачками, яке спробує зробити новий головний тренер львівських Карпат Мирон Маркевич.

1 червня, Мирон Маркевич офіційно став новим головним наставником Карпат та спробує в наступному сезоні добитися підвищення у класі, щоб потрапити в УПЛ.

Відомий експерт та тренер Олег Федорчук ексклюзивно для «Українського футболу» висловився щодо ймовірного поповнення складу Карпат старими знайомими Маркевича.

«Сумніваюся, щодо Коноплянки та Чигринського. Самодостатні футболісти навряд чи захочуть втрачати рік своєї кар'єри у Першій лізі. Тим більше я сумніваюся, що у Коноплянки вийде заграти в Карпатах. 

Перед очима стоїть приклад Хобленка. У Першій лізі треба працювати всі 90 хвилин і мати абсолютну фізичну готовність, тут інколи навіть зірки провалювалися, тому що це не та ліга, де можна грати на чистому класі та одній нозі».

Також Федорчук назвав більш реалістичні варіанти, які підсилять Карпати та збільшать їх шанс на потрапляння в УПЛ.

«Однак, думаю, пару знакових футболістів все ж таки будуть, скоріше не з Дніпра та Металіста, а з Карпат. Наприклад – Пластун. Так, він грає у болгарському гранді Лудогорці, але якщо Карпати запропонують гарні умови, то чому б не повернутися вже під УПЛ», — сказав Федорчук.

  • Нагадаємо, що у свої 72 роки Маркевич стане найстаршим тренером Першої ліги та змагань ПФЛ.
  • Маркевич вп’яте очолив львівські Карпати.
  • Карпати посіли п'яту сходинку з 18 очками в рамках «Чемпіонського раунду» Першої ліги, що не дозволило львівському клубу поборотися за путівку до УПЛ.