Хавбек Вереса йде на божевільні жертви: шокуючі подробиці самовідданості футболіста

Переглядів 16393
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Хавбек Вереса йде на божевільні жертви: шокуючі подробиці самовідданості футболіста
Дмитро Кльоц. Фото: Google
Півзахисник рівненського клубу Дмитро Кльоц дограє сезон на знеболювальних препаратах. Однак це не головне за рахунок чого він знаходить в собі сили виходити на поле.

27-річний гравець рівненського Вереса Дмитро Кльоц – наймужніший гравець УПЛ. Хоча, хтось може сказати, що він несповна розуму.

Справа в тім, що у Кльоца зламана кістка в нозі. Та незважаючи на цю «дрібничку», він продовжує грати за команду. Про факт пошкодження у Кльоца стало відомо з чергової серії серіалу Футболіст.

У новому випуску творіння ще одного гравця Вереса та журналіста блогера за сумісництвом Дмитра Поворознюка, розкривається низка проблем у складі команди. Зокрема і про зламану кістку в нозі Кльоца.

У роздягальні можна помітити цікавий момент — футболіст ховає під гетрами ікону із зображенням Ісуса Христа. Цей оберіг знаходиться разом з гравцем у кожному матчі.

До кінця розіграшу УПЛ Дмитру Кльоцу залишилося дотерпіти один матч. Заключну гру рівненський клуб проведе 4 червня проти Інгульця.

  • Зараз Верес має в активі 28 очок.
  • Команда Юрія Вірта посідає 14 сходинку в УПЛ.
  • Безвиграшна серія Вереса складає три гри поспіль.

Зазначимо, що гра проти Інгульця може бути не останньою для Вереса в цьому сезоні. У випадку нічиєї чи навіть перемоги, команда Юрія Вірта може залишитися в зоні 13-14 місць, а отже їй доведеться грати в матчах плей-офф за право участі в УПЛ в сезоні-2023/2024.