«Важко відмовитися від кращого клубу у світі»: ексголкіпери Шахтаря висловилися стосовно кар’єри Луніна в Реалі

Переглядів 5928
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Важко відмовитися від кращого клубу у світі»: ексголкіпери Шахтаря висловилися стосовно кар’єри Луніна в Реалі
Андрій Лунін. Фото: Google
Вихованці донецького Шахтаря, голкіпери Євген Гриценко та Олег Кудрик, поділилися думками стосовно кар'єри свого колеги по цеху, воротаря мадридського Реала Андрія Луніна.

Іспанці здебільшого критикують, українці ж, більш помірковано й стримано коментують.

Йдеться про виступи й подальший розвиток кар’єри голкіпера національної збірної України та мадридського Реала Андрія Луніна, для якого прийдешній сезон цілком ймовірно може стати останнім в білій футболці королівського клубу.

Саме на ці питання в ексклюзивному інтерв’ю «Українському футболу» відповіли вихованці Шахтаря, голкіпери Євген Гриценко та Олег Кудрик.

«Я теж був у такій ситуації у Шахтарі і до останнього бився за можливість пробитися до основи. Потім подивився, а вже десять років дорослого футболу минуло.

Мені дуже хотілося там опинитися, але згодом став розуміти, що залишаюся у команді «а раптом що» і на мене особливо не розраховують», – сказав Гриценко.

Також Гриценко поділився прогнозом відносно майбутнього Луніна.

«Дуже важко відмовитися від найкращого клубу у світі, навіть якщо ти не граєш там. Я розумію Луніна. Думаю, що рік контракту в Реалі він відбуде, а потім піде до іншого клубу», – додав Гриценко.

Голкіпер Олег Кудрик, сказав наступне:

«Думаю, що всі мріяли б грати у такому клубі як Реал. Андрій перебуває у такій структурі, де набуває неймовірного досвіду.

Скільки особисто я міг витримати, не граючи – не знаю. Все одно такий шанс, як Лунін, буває одного разу в житті», – сказав Кудрик.

  • Андрій Лунін перейшов до мадридського Реалу із луганської Зорі у 2018 році за 8,5 млн євро.
  • Минулого сезону українець зіграв за Реал 12 матчів, пропустивши 13 м’ячів та чотири рази залишивши свої ворота у недоторканості.
  • Transfermarkt оцінює ймовірний трансфер українського воротаря у 5 млн євро.