«Важливо не впадати в ейфорію»: ексхавбек Дніпра попередив збірну України U-21 та назвав ключовий елемент успіху

Переглядів 470
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Важливо не впадати в ейфорію»: ексхавбек Дніпра попередив збірну України U-21 та назвав ключовий елемент успіху
Молодіжна збірна України. Фото: УАФ
Легенда Дніпра, кремінь в середині поля команди початку-середини нульових, Олег Шалаєв переглянувши дві гри молодіжної збірної України на Євро-2023, поділився прогнозом на майбутні матчи команди Руслана Ротаня.

Ексгравець національної збірної України Олег Шелаєв застеріг молодих українських талантів від передчасного святкування тимчасового успіху їх команди на Євро-2023. 

«Зараз важливо не впадати в ейфорію. Справді, в перших матчах гра українців справила приємне враження, але не забуватимемо, що з фаворитами наші шляхи ще не перетиналися.

Побачимо чого ми варті в протистоянні з тими ж іспанцями, де й визначиться хто фінішує першим на груповому етапі», – сказав Шелаєв.

На думку Шелаєва, успіх та перемоги на молодіжному чемпіонаті Європи значною мірою залежатимуть від досвіду футболістів.

«Звичайно, далі хотілося б уникнути зустрічі з французами, котрі виглядають потужно, але зазначу, не без вразливих місць. Є вони і в нашої збірної й тому цікаво переконатися чи вміємо ми працювати над помилками по ходу турніру.

Також не треба забувати, що для учасників чемпіонату базовим є 2000 рік народження. У виграші залишаться ті, у кого буде досвідченіший склад», – сказав Шелаєв в інтерв'ю Sport.ua. 

  • Наступний поєдинок молодіжна збірна України зіграє проти одноліток з Іспанії;
  • Гра запланована на 27 червня. Початок о 21:45 за Києвом;