Вдома у колишнього власника Дніпра Коломойського відбувається обшук: джерело повідомило деталі

Переглядів 499
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Вдома у колишнього власника Дніпра Коломойського відбувається обшук: джерело повідомило деталі
Ігор Коломойський. Фото: Google
Служба безпеки України та Бюро економічної безпеки проводять обшук будинку в українського олігарха та колишнього власника Дніпра Валерія Коломойського.

Український бізнесмен Ігор Коломойський потрапив у неприємну ситуацію, пов'язану із махінаціями.

Служба безпеки України та Бюро економічної безпеки проводять обшук будинку у колишнього власника Дніпра. Розслідування стосується махінацій навколо Укртатнафти та Укрнафти, повідомляє Українська правда.

За інформацією джерела, йдеться про розтрату нафтопродуктів на 40 млрд гривень та ухилення від сплати митних платежів на величезні суми.

Нагадаємо, що Коломойський був власником Дніпра. Клуб ставав бронзовим чемпіоном чемпіонату України, а також виходив у фінал Ліги Європи. Після цього у дніпровського клубу почалися проблеми фінансового характеру та клуб припинив своє існування у липні 2019 року.

На рубежі нульових та 2010-х Коломойський нарівні з Дніпром фінансував кілька футбольних проектів. З бізнесменом пов'язували Кривбас, Арсенал Київ, Карпати, Нафтовик-Укрнафта. У кулуарах подейкують, що Коломойський фінансує Дніпро-1, хоча він сам заперечував публічно свою участь у житті клубу. 

X