«Великий Лунін»: українець парирував удари мадридських зірок та викликав захват своїми сейвами

Переглядів 978
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Великий Лунін»: українець парирував удари мадридських зірок та викликав захват своїми сейвами
Андрій Лунін. Фото: Реал Мадрид
Голкіпер Реала Андрій Лунін продовжує підготовку до відновлення сезону в чемпіонаті Іспанії, тренуючись пліч-о-пліч із іменитими партнерами по команді поки його конкурент Тібо Куртуа проводить відпустку.

Реал поділився захоплюючим відео з однієї із тренувальних сесій команди Карло Анчелотті. На ній гравці спочатку провели розминку, потім зіграли у рондо та відпрацювали різні комбінації із завершенням ударів.

Також деякі футболісти Реала повправлялися у виконанні штрафних ударів, а допомогли їм у цьому штучна стінка та український воротар Андрій Лунін. Зокрема, до м'яча підійшли Лукас Васкес, Даніель Себальос та Давид Алаба.

Кожен із них завдав по кілька ударів, багато з яких Лунін відбити не зміг. Однак, по штрафному від кожного з партнерів він узяв, а після одного з яскравих сейвів навіть отримав комплімент.

«Великий Лунін», - долинув голос з-за камери, коли Андрій відбив удар Себальоса.

Нагадаємо, що днями з'явилася інформація про бажання Реала продовжити контракт із гравцем збірної України, а потім віддати його в оренду. Нинішнього сезону на рахунку Луніна шість матчів за мадридців, у яких він пропустив чотири голи, а у двох матчах зіграв на нуль.