«Великий удар»: дружина Ярмоленка назвала найважчий період у житті капітана збірної України

Переглядів 1488
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Великий удар»: дружина Ярмоленка назвала найважчий період у житті капітана збірної України
Андрій Ярмоленко. Фото: УАФ
Влітку 2018 року півзахисник збірної України Андрій Ярмоленко перейшов із дортмундської Боруссії у Вест Хем, проте початок його кар'єри в Лондоні був затьмарений тяжкою травмою.

У жовтні 2018 року у матчі дев'ятого туру проти Тоттенхема (0:1) Андрій Ярмоленко отримав травму ахілла, через яку випав до кінця сезону. Дружина українського футболіста Інна розповіла про проблемність таких непростих ушкоджень.

«Я вважаю, що травми – це найважчий період у житті футболіста. Можуть бути добрі ігри, можуть бути погані. Але коли ти не граєш – ти не маєш шансів. Ти відновлюєшся, ти не з командою, це дуже важко», – заявила Інна в ефірі YouTube-каналу «Анна Реброва».

Ярмоленко, за словами його дружини, дуже болісно переносив травму, яка надовго позбавила його футболу.

«Андрій мав досить важку травму, для нього психологічно це був великий удар, він тільки перейшов у такий сильний чемпіонат, у нього все виходило і тут така травма – найскладніша в його житті. Я і діти намагалися його підтримувати, як могли, щоб у цей час йому було хоч трохи, але легше».

Нагадаємо, що після тієї травми Ярмоленко повернувся на поле вже у серпні 2019 року. Минулого літа капітан збірної України залишив Вест Хем на правах вільного агента, провівши за лондонський клуб 86 матчів, відзначившись у них 13 голами та сімома асистами.