«Вербичу не судилося бути основним»: грецька преса винесла вирок ексгравцю Динамо, що виступає за Панатінаїкос

Переглядів 824
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Вербичу не судилося бути основним»: грецька преса винесла вирок ексгравцю Динамо, що виступає за Панатінаїкос
Беньямін Вербич. Фото: ФК Панатінаїкос
Колишній гравець київського Динамо Беньямін Вербич, який зараз виступає за Панатінаїкос, розчарував грецьку пресу своїм виступом цього сезону.

Грецькі журналісти здивовані тим, що Вербич не зміг виправдати очікувань. В Греції очікувало набагато результативнішого футболу від словенця. 

«Цікаво, що буде з Вербичем. Словенський вінгер приїхав до Панатінаїкоса з Динамо як дуже розрекламований гравець. Він забив три голи у 29 матчах і виступив нижче за середній рівень. Це супроводжувалося, звичайно, багатьма особистими проблемами».

Журналісти дійшли до сумного висновку для Вербича. Вони вважають, що у ексвінгера Динамо мало шансів заграти і залишається чекати майбутнього. 

«Чи отримає він шанс, ще невідомо. Мало хто каже, що це потрібно робити. Можна говорити майже впевнено, що Вербичу не судилося бути основним гравцем принаймні на початку. Цікаво, що буде далі», – пише видання Sportime.

  • Вербич переходив у Динамо з Копенгагена у січні 2018 року за чотири мільйони євро. Усього за біло-синіх він провів 121 матч, у яких забив 37 голів і зробив 23 результативні передачі;
  • На старті минулого сезону 29-річний словенець перейшов до Панатінаїкоса на правах вільного агента. У 29 поєдинках Вербич відзначився трьома голами та одним асистом;
  • Його контракт із клубом чинний до 30 червня 2025 року, а трансфермаркт оцінює гравця у три мільйони євро;
  • Панатінаїкос стане суперником Дніпра-1 у другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.