Верес впевнено переміг ФК Львів: команда Вірта тимчасово вийшла на третє місце у турнірній таблиці УПЛ

Переглядів 1510
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
Верес впевнено переміг ФК Львів: команда Вірта тимчасово вийшла на третє місце у турнірній таблиці УПЛ
Верес. Фото: УПЛ
У матчі восьмого туру чемпіонату України у місті Львів зустрічалися ФК Львів та рівненський Верес. Підопічні Юрія Вірта виграли з рахунком 3:1 та вийшли на третє місце у турнірній таблиці.

До початку сьогоднішнього матчу Верес мав у своєму доробку одинадцять очок після семи зіграних матчів УПЛ та займав п’яте місце в турнірній таблиці. ФК Львів з п’ятьма пунктами в активі посідав дванадцяту сходинку.

Обидві команди не гаяли часу на розвідку, а відразу пішли в атаку. Тому за перші 17 хвилин гри у матчі було забито два голи.

Спочатку простріл Мильченко захисник суперника перевів на Бугая, а той пробив у дальній кут та вивів рівненський колектив уперед. А потім  Гайдучик із меж воротарського завершив простріл Шарая та зрівняв рахунок.

На 67-й хвилині поєдинку Вовченко пробив під стінкою зі штрафного на правому фланзі в ближній кут та вперше у сьогоднішній грі вивів Верес вперед.

И майже одразу Верес збільшив перевагу у  рахунку. Пасіч зіграв на Гайдучика, той п'ятою залишив для Шарая, а останній пробив у дальній та поставив крапку у грі.

Вже у доданий час Мишенко з львівської команди отримав червону картку.

Фінальний свисток зафіксував перемогу Вересу над ФК Львів з рахунком 3:1.

У наступному турі Верес 23 жовтня зіграє проти Зорі, а ФК Львів днем раніше поміряється силами з ФК Олександрією.