Верес знову без перемоги у Рівному: дебютний гол Антюха приніс Зорі три очки

Переглядів 640
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Верес знову без перемоги у Рівному: дебютний гол Антюха приніс Зорі три очки
Фото: УПЛ
У матчі дев'ятого туру української Прем'єр-ліги рівненський Верес на своєму стадіоні приймав луганську Зорю. Поєдинок завершився мінімальною перемогою гостей з рахунком 1:0.
  • Безвиграшна домашня серія Вересу триває в УПЛ п’ять матчів: дві нічиї та та три поразки.
  • Зоря обходиться без гостьових нічиїх у Чемпіонаті  п’ять поєдинків поспіль: три перемоги та дві поразки.
  • Друга поспіль перемога Зорі в УПЛ.

Перший небезпечний момент було створено на 15 хвилині. Гравець Зорі Бутко подарував м'яч Дахновському, але вінгер Вереса не скористався своїм шансом забити. Голкіпер гостей Мацапура не дав себе обіграти.

За п'ять хвилин відповіла Зоря. Русин вийшов на ворота під гострим кутом і, не знайшовши інших варіантів продовження атаки, пробив. М'яч пролетів уздовж лицьової лінії.

На початку другого тайму Зоря створила ще один момент. Шахов був готовий замикати простріл Данченка на ближній штанзі, але Когут випередив суперника у боротьбі за м'яч.

Верес відповів двома моментами, але своїми шансами не скористався, а ось Зоря таки забила. На 73-й хвилині луганці провели швидку атаку, яку точним ударом завершив Антюх, для якого це дебютний гол за Зорю.

На останніх хвилинах Верес влаштував штурм воріт гостей, але рахунок не змінився. Зоря здобула другу перемогу поспіль і піднялася на четверте місце у турнірній таблиці УПЛ.

Верес знову не зміг виграти на новій арені «Авангард». Команда посідає п'яте місце, маючи у своєму активі 14 очок.

X