«Ви нам потрібні»: Луческу зробив щире зізнання напередодні можливого останнього матчу у Динамо

Переглядів 1442
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
2 голоси
«Ви нам потрібні»: Луческу зробив щире зізнання напередодні можливого останнього матчу у Динамо
Мірча Луческу. Фото: Динамо
Головний тренер Динамо Мірча Луческу зробив важливу заяву перед матчем проти грецького Аріса у кваліфікації до Ліги конференцій, який може вирішити його долю у стані киян.

У четвер, 17 серпня, Динамо зіграє матч-відповідь проти грецького Аріса у третьому раунді кваліфікації до Ліги конференцій.

Цей поєдинок може стати останнім для головного тренер киян Мірчі Луческу на чолі команди.

Досвідченний спеціаліст закликав румунських вболівальників прийти на стадіон у Бухаресті та підтримати Динамо.

«Це буде непростий матч, нам потрібна підтримка наших уболівальників, і я сподіваюся, що вони будуть присутні на стадіоні в якомога більшій кількості.

Коли я кажу про наших уболівальників, я маю на увазі фанатів Рапіда, а також любителів футболу в Румунії. Сподіваюся, це буде приємний вечір. Ви нам потрібні», – сказав Луческу для видання ProSport.

  • Румунський тренер очолює Динамо з 2020 року. За цей час разом з киянами він став чемпіоном України, завоював Суперкубок та Кубок країни. Всі трофеї в перший сезон на чолі Динамо – 2020/2021.
  • Перший матч проти Арісу біло-сині програли із рахунком 0:1. Гра-відповідь пройде у Бухаресті на стадіоні «Джулешті» 17 серпня. Початок запланований на 20:00 за київським часом.
  • Переможець цієї пари в раунді плей-офф кваліфікації Ліги конференцій зіграє з тріумфатором протистояння Нефтчі (Баку, Азербайджан) – Бешикташ (Туреччина). Першу гру турки виграли із рахунком 3:1.
  • Луческу разом із Рапідом виграв чемпіонат Румунії (1999), Кубок (1998) та Суперкубок (1999) країни. Він працював у цьому клубі два рази: 1997-1998 та 1999-2000.