«Ви ж самі розумієте, чим керується УЄФА»: реакція Федецького на неоднозначне рішення стосовно України

Переглядів 6505
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
4 голоси
«Ви ж самі розумієте, чим керується УЄФА»: реакція Федецького на неоднозначне рішення стосовно України
Артем Федецький. Фото: Google
Ексгравець збірної України Артем Федецький прокоментував рішення УЄФА не включити жодного українця у символічну збірну молодіжного Євро-2023.

Нещодавно УЄФА оголосили свою символічну збірну молодіжного Євро-2023, де не опинилося жодного представника збірної України, яка посіла третю сходинку на турнірі.

Колишній захисник Дніпра та національної команди України Артем Федецький в інтерв'ю для сайта FanDay.net поділився думками щодо цього.

«Ви ж самі розумієте, чим керується УЄФА і як ухвалює рішення щодо всього, що стосується і росії, і білорусі. Тому нічого дивного немає. А хлопцям, насамперед, не потрібно засмучуватися. Це не показник».

Артем також сказав, що все було видно на футбольному полі.

«Показник те, що вони показали своєю грою на Євро, багато хто з них продемонстрував найкращі якості і заслужили тільки найпозитивніші відгуки, як від уболівальників, так і від експертів.

А те, що не включили... Ну, ми то розуміємо звідки «ноги ростуть», тому нічого дивного немає», – сказав Федецький для FanDay.net.

  • Молодіжна збірна України дійшла до 1/2 фіналу Євро-2023, де поступилася Іспанії (1:5).
  • За підсумками турніру підопічні Руслана Ротаня вийшли на футбольний турнір Олімпіади-2024, який пройде з 24 липня по 10 серпня 2024 року у Франції.
  • Федецький провів 53 матчі у складі збірної України, в яких забив два голи.