Від Де Дзербі до Мудрика: Челсі встановив трансферний рекорд Великої Британії

Переглядів 2470
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Від Де Дзербі до Мудрика: Челсі встановив трансферний рекорд Великої Британії
Мойсес Кайседо. Фото: Google
Лондонський Челсі підписав 21-річного еквадорського півзахисника Мойсеса Кайседо з Брайтона. За інсайдерською інформацією, боси синіх виклали за гравця 115 мільйонів фунтів стерлінгів.

Михайло Мудрик найближчим часом отримає ще одного зіркового партнера. За інформацією італійського журналіста-інсайдера Фабріціо Романо, Челсі вже уклав трудову угоду з 21-річним еквадорським півзахисником Мойсесом Кайседо, який минулий сезон провів у  складі Брайтона, який очолює екстренер донецького Шахтаря Роберто Де Дзербі.

За інформацією джерела, сума трансферу становить 115 мільйонів фунтів стерлінгів, що є новим трансферним рекордом для Великої Британії.

Романо стверджує, що угода буде розрахована до 2031 року з опцією продовження ще на один сезон.

  • В сезоні 2022/2023 Кайседо провів за Брайтон 43 поєдинки: один гол, одна результативна передача.
  • До офіційного підтвердження Челсі трансферу Кайсед, наразі найдорожчою угодою у Великій Британії є трансфер екскапітана Вест Гема  Деклана Райса до Арсенала. За 24-річного півзахисника «каноніри» виклали 105 мільйонів фунтів (100 млн трансфер + п’ять млн бонуси).
  • В першому турі АПЛ Челсі розписав результативну нічию з Ліверпулем (1:1).
  • Наступний поєдинок в Англійській Прем'єр-лізі (другий тур) Челсі зіграє проти Вест Гема 20 серпня. Початок гри о 18:30 за київським часом. 
  • Також у серпні команда Михайла Мудрика в АПЛ зіграє з новачком еліти Лутоном (25 серпня) та Вімблдоном у рамках Кубку Англії (30 серпня).