Від перших контактів до підписання: президент Марселя розкрив залаштунки трансферу Маліновського

Переглядів 428
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Від перших контактів до підписання: президент Марселя розкрив залаштунки трансферу Маліновського
Пабло Лонгорія та Руслан Маліновський. Фото: ФК Марсель
Президент Марселя Пабло Лонгорія розповів про те, як відбувалися переговори французького клубу щодо переходу українського півзахисника Руслана Маліновського з Аталанти.

Пабло Лонгорія наголосив, що він дуже давно хотів підписати Руслана Маліновського. Завдяки терпінню та переконанням він досяг свого: Аталанта віддала українського хавбека в оренду з опцією викупу.

«За лаштунками трансферу іноді буває цікаво. Перший раз я спілкувався безпосередньо з його оточенням у січні 2021 року. То був перший підхід, Аталанта тоді відмовила.

Я теж пам'ятаю одного чудового дня цього літа ми розмовляли про різних гравців, і агент Руслана написав нам, який повідомив про можливість трансферу».

Незважаючи на провал переговорів минулого літа, Лонгорія не здався і цього зимового трансферного вікна повернувся до варіанту з Маліновським.

«В останні тижні ми підтримували зв'язок із оточенням гравця та Аталантою. У нас дуже добрі стосунки з Аталантою. Переговори прискорилися після продажу Жерсона у Фламенго», – цитує Лонгорію RMC Sport.

29-річний Маліновський учора дебютував у складі Марселя у виїзному матчі 18-го туру чемпіонату Франції проти Труа (2:0).

Українець перейшов у Марсель на правах оренди з опцією викупу. Сума угоди становитиме 10+3 мільйони євро. Угода французького клубу з Маліновським діятиме до літа 2027 року.

X