«Від трансферу Сидорчука виграли всі три сторони»: Вацко – про проблеми Динамо та Бражка

Переглядів 751
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Від трансферу Сидорчука виграли всі три сторони»: Вацко – про проблеми Динамо та Бражка
Володимир Бражко. Фото: ФК Динамо
Футбольний коментатор та блогер Віктор Вацко прокоментував перехід екскапітана київського Динамо Сергія Сидорчука до бельгійського Вестерло.

Трансфер від якого залишилися щасливими всі, окрім фанатів київського Динамо. Саме так охарактеризував перехід Сергія Сидорчука до Вестерло Віктор Вацко.

«Я вважаю, що від трансферу Сидорчука виграли всі сторони, всі три. Вестерло хотів Сидорчука ще раніше, але хотів безкоштовно.

Динамо виторгувало 500 тисяч євро за Сергія, і це добре з огляду на те, що мені розповідають обізнані люди про фінансові проблеми в Динамо, про скорочення заплат.

Окрім уваги на самому Сидорчуку, Вацко виокремив і ще одного чинного динамівся, який може замінити Сергія в складі команди  Мірчі Луческу.

Але і це не головна проблема, яку вдалося вирішити босам Динамо – вони змогли хоч якось поліпшити фінансову ситуацію в клубі, яка нині погана.

Тому для Динамо це також плюс: скоротили зарплатну відомість і трішки заробили. Ну і звичайно ще як плюс для Динамо – ймовірно, відкрили шлях в основний склад своєму молодому таланту Бражку.

Чи правильно сказати, що дають шанс на шлях», – сказав Вацко в ефірі своєї авторської програм на Ютубі.

  • Володимир Бражко в новому сезоні зіграв за Динамо 6 поєдинків в усіх турнірах: один гол.
  • Transfermarkt оцінює 21-річного опрного півзахисника в 1,5 євро.