«Від українських клубів пропозицій не було»: Бабич — про можливості працевлаштування в Україні

Переглядів 405
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Від українських клубів пропозицій не було»: Бабич — про можливості працевлаштування в Україні
Олександр Бабич. Фото: Google
Колишній головний тренер Чорноморця, Маріуполя та Кривбасу Олександр Бабич розповів про інтерес до своєї персони з боку різних клубів як з України, так і іноземних.

Влітку минулого року Олександр Бабич залишив Кривбас і очолив болгарську Фратрію. В ексклюзивному інтерв'ю FanDay.net український тренер розповів про пропозиції від інших клубів.

«Від українських клубів пропозицій не було. Була пропозиція із ближнього зарубіжжя, але недостатньо серйозна. Тому я вирішив взяти творчу паузу, і в цей момент підвернувся добрий варіант із Фратрією».

За словами Бабича, він готовий до роботи з командою із серйозними завданнями, але поки що таких пропозицій не надходило.

«Поки не надійде конкретна амбітна пропозиція, перебуватиму в Болгарії і допомагатиму будувати тут команду», – додав тренер.

44-річний Бабич раніше очолював одеський Чорноморець, ФК Маріуполь та Кривбас.

Нагадаємо, що минулого сезону разом із криворізькою командою Бабич прагнув виходу до УПЛ, проте через війну в Україні чемпіонат не був дограний. У результаті Металіст та Кривбас були переведені у вищий дивізіон країни, але головним тренером криворіжців став Юрій Вернидуб.